Φωτια Σαμοσ / Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

Φωτια Σαμοσ / Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Jul 16, 2021 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια σαμοσ · φωτια τωρα · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · πυροσβεστικη · ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά.

Samos Nea Fwtia Ston Kataylismo Prosfygwn Prwtes Eikones Athens Voice
Samos Nea Fwtia Ston Kataylismo Prosfygwn Prwtes Eikones Athens Voice from www.athensvoice.gr
See full list on thepressroom.gr Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. More images for φωτια σαμοσ » Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. See full list on thepressroom.gr Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και.

Jul 16, 2021 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια σαμοσ · φωτια τωρα · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · πυροσβεστικη · ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. See full list on thepressroom.gr Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός.

J6wrdaf 7rj2lm
J6wrdaf 7rj2lm from b9p7k4q9.rocketcdn.me
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. 1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. See full list on thepressroom.gr «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Jul 16, 2021 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια σαμοσ · φωτια τωρα · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · πυροσβεστικη · ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

Samos Nea Fwtia Ston Kataylismo Prosfygwn Prwtes Eikones Athens Voice
Samos Nea Fwtia Ston Kataylismo Prosfygwn Prwtes Eikones Athens Voice from www.athensvoice.gr
Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. 1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα.

Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. More images for φωτια σαμοσ » Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο.

Posting Komentar

0 Komentar